DEMI SEBUAH KEBAHAGIAAN

MENGENAI KAMI

Kami adalah sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan menjual serta membekal ubat-ubatan demi kebahagiaan rumahtangga. Kami telah berniaga secara online sejak tahun 2008. Kami mengutamakan produk yang berkualiti, Harga yang berpatutan, Pembungkusan yang kemas serta dapat melindungi rahsia pembeli juga penghantaran yang pantas.

URUSAN PEMBELIAN

Pembelian untuk Semua jenis produk yang ditawarkan adalah secara Bankin/Internate Transfer/Western Union/Money Grams atau secara serahan tangan bagi yang boleh datang ke kawasan Senawang, Seremban, Negeri Sembilan.


TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI

UNTUK WANITA YANG SAYANGKAN KELUARGA.  Kami mempunyai penawar untuk menjadikan faraj Puan SEPERTI DARA SEMULA.. Tongkat Ajimat Madura Asli bukanlah seperti jamu untuk diminum atau direbus tetapi ianya hanyalah perlu dimasukkan kedalam faraj selama tidak lebih dari 2 minit sahaja.  Kesannya amatlah memberansangkan dimana suami tersayang akan terpinga-pinga macam ayam kena tungau.. terkejut dengan perubahan yang Puan usahakan.  Kami telah menjual Tongkat Ajimat Madura Asli ini hampir 4 tahun dan banyak menerima maklumbalas dari penguna yang sangat berpuashati disamping ramai yang telah membuat pembelian secara ulangan.  Kami hanya menjual Tongkat Ajimat Madura yang Asli sahaja tanpa sebarang kesan sampingan.  Berhati-hati dengan harga murah yang ditawarkan.  Tongkat Ajimat Madura palsu akan mengakibatkan kegatalan pada faraj.  Biar kalah membeli tetapi menang memakai.

TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI  ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.

2. Merawat masalah keputihan (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami.

3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.

4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

CARA GUNA

Tongkat Ajimat Madura Asli ini bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan ke dalam faraj dan ditinggalkan tidak lebih dari 2 minit sahaja.  Jika ingin bersama pastikan guna sebelum 30 minit atau sejam sebelum adingan bermula.

Masukkan secara perlahan-lahan (dipusing-pusingkan) Tongkat Ajimat Madura ke dalam faraj sehingga 70%. Dalam masa 2 minit apabila Tongkat Ajimat Madura telah berada di dalam faraj adalah terlebih baik membuat kemutan untuk mendapatkan hasil yang amat membanggakan.  Cabut perlahan-lahan dan cuci tongkat ajimat madura serta faraj agar ianya dapat digunakan dilain masa.

Lihatlah hasilnya... Amat Menakjubkan!!! sekali beli lama boleh digunakan.  Tidak ada kesan sampingan.

AMARAN

Wanita yang mengandung adalah dilarang untuk mengunakan Tongkat Ajimat Madura kerana dikuatiri akan menyukarkan melahirkan anak secara biasa disebabkan lubang faraj menjadi sempit.

Dapatkan Hari Ini Sementara Stok Masih Ada:

Beli 1 RM30.00 (Semenanjung) RM40.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Beli 2 RM50.00 (Semenanjung) RM60.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

“AGEN DIKEHENDAKI”


KAPSUL PURE POWER

APAKAH PUNCA LEMAH TENAGA BATIN ?

Lemah tenaga batin atau juga dikenali sebagai mati pucuk merujuk kepada ciri-ciri kegagalan alat kelamin lelaki untuk menegang atau mengekalkan ketegangan sehingga mencapai kepuasan seks

Ia juga dikenali dengan nama disfungsi erektil (ED) atau 'impotens'  dalam istilah perubatan.

Keadaan ini berpunca dari banyak sebab, seperti masalah jantung yang tidak disedari, darah tinggi dan kencing manis, kebanyakannya mampu dirawat.

Lemah tenaga batin, berkait rapat dengan tanggapan budaya kepada kesuburan, kejayaan, dan kelakian, mampu menyebabkan kesan psikologi teruk termasuk perasaan malu, perasaan hilang harga diri atau rendah diri; seringkali ia tidak perlu kerana dalam kebanyakan kes ia boleh diatasi. Terdapat budaya menyepi yang kuat dan tidak mampu berbincang mengenai masaalah ini. Fakta sebenar adalah sekitar 1 dari 10 lelaki akan mengalami masaalah lemah tenaga batin berulang pada satu ketika dalam hidup mereka.

Untuk lelaki normal, mereka akan mengalami ereksi sebanyak 3 - 6 kali sewaktu tidur pada waktu malam, terutamanya semasa 'pergerakan pantas mata' atau 'Rapid eye movement sleep' (REM). Jika ini tidak berlaku ia mungkin disebabkan oleh kerosakan urat saraf atau saliran darah ke dalam zakar.Ia boleh diketahui dengan menggunakan peralatan seperti :
  • Test Bands @ Snap Gauge
Kertas atau filem yang diletakkan pada zakar sebelum tidur,apabila terjaga keesokkan paginya, lihat samaada kertas atau filem tadi terlah teputus/koyak atau tidak,jika ya maka ereksi telah berlaku semasa tidur,jika tidak peseakit mungkin mengalami masalah ED

KINI SAUDARA TIDAK PERLU RISAU LAGI KERANA KAMI ADA JAWAPAN KEPADA PERMASALAHAN LEMAH TENAGA BATIN ATAU LEMAH SHAHWAT

DIPERKENALKAN PURE POWER - Kapsul Pure Power diperbuat daripada enzime buah "fruit enzyme" - tiada kesan sampingan - hebat beraksi di ranjang malah menjadikan stamina bertambah - 1 Kapsul mampu memberi kesan sehingga 2 hari.

Formulasi kami dirumus khusus untuk faktor yang sering lelaki idam-idamkan. Pengguna melaporkan kesan yang amat memuaskan dari segi  kekerasan, dan produksi sperma. Pure Power juga meningkatkan nafsu seks dan stamina ketika hubungan intim.

Pancutan yang lebih puas dan lama bertahan diranjang juga dapat dinikmati, selain melakukan hubungan seks sehingga puas.

Apa kata Puan Romlah Nawi "Sejak hubbi i ambil kapsul pure power nih.. barulah i benar-benar dapat merasai hubungan intim yang sebenar...memang power.. main sebulan sekali pun tak apa..."
 
Pengguna juga melaporkan peningkatan dari segi keyakinan dalam hubungan seks dan Pure Power selalu menjadikan mereka lelaki idaman wanita yang sering mereka impikan telah menjadi kenyataan. Dan tidak heranlah mereka membuat pembelian ulangan.

En. Badrul Hisyam menegaskan, "Sebelum saya ambil pure power nih.. saya selalu risau dengan kemampuan saya yang tidak seperti dulu lagi.. maklumlah umur saya telah menjangkau 50 tahun, mem baru 45.. keinginan wife sentiasa membuak-buak sedangkan saya menghadapi masalah ketegangan..

pendek kata masalah lemah tenaga batin ini benar-benar menjadikan saya sentiasa stress... pulak tu.. cepat pula pancut.. kini saya berasa amat bersyukur kerana sejak mengambil Pure Power ini, hubungan seks saya telah kembali normal.. malah wife pulak tak tahan.. hehehhehhe".

Kenapa perlu mengambil Pure Power?

-meningkatkan nafsu seks

-yang lemah menjadi kuat semula

-menguatkan stamina

-meninggikan rasa berahi

-hebat beraksi

-tahan lama diranjang

KAPSUL PURE POWER

Mendapat Kelulusan KKM MAL 20001466TT
HALAL oleh JAKIM
GMP- Good Manufacturing Practices

Dapatkan Hari Ini Sementara Stok Masih Ada:

Beli 1 Kotak RM60.00 (Semenanjung) RM70.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Beli 2 Kotak RM110.00 (Semenanjung) RM120.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


“AGEN DIKEHENDAKI”                                  

PIKAT WANITA DENGAN PEWANGI

RAHSIA SEBENAR MINYAK WANGI PEMIKAT WANITA Adakah Anda mempunyai IMPIAN untuk MEMIKAT wanita-wanita JELITA!!!

Mahukah anda mempunyai kelebihan yang tidak diketahui orang dalam usaha anda tadi?

Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia juga dipengaruhi kuat oleh bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian secara yang tidak disedari dari mereka yang berlainan jantina.

Phero-Max menggunakan pheromone yang tidak berasaskan haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromone telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan perhatian lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-Max  akan menyemarakkan lagi cinta pasangan anda.

Phero-Max mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.

Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap tapi sebenarnya mereka tertarik pada pheremone yang terkandung dalam pewangi Phero-Max.

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat.

Dapatkan Hari Ini Sementara Stok Masih Ada:

Beli 1 Botol RM60.00 (Semenanjung) RM70.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Beli 2 Botol RM110.00 (Semenanjung) RM120.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


“AGEN DIKEHENDAKI”   


RAHSIA PAYUDARA MONTOK

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

"Payudara ( buah dada) mestilah WOW...!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda..

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.

AMAT SESUAI DIGUNAKAN UNTUK:

Rawatan payudara yang leper. 

Rawatan payudara yang jatuh.

Puting payudara yang tak menonjol.

Wanita yang lambat terangsang.

Memejal dan menegangkan kulit payudara ANDA.

Anda tidak perlu berbelanja besar dengan pembedahan.

Menggunakan pelapik silikon seperi menipu diri sendiri.

Tidak perlu suntikan hormon yang menyakitkan.

Tidak perlu membeli krim yang mahal dan LAMBAT.

Tidak perlu menghabiskan beribu ringgit mengurut di salun kecantikan.

Investment yang benar-benar berbaloi. Bayangkan harga yang terpaksa anda bayar jika terpaksa pergi ke salon setiap hari untuk treatment payudara anda.

Kaedah pembedahan dan suntukan hormon adalah tidak menjimatkan, pembedahan berpuluh ribu ringgit serta mempunyai risiko berpenyakit di kemudian hari.

Breast pump boleh digunakan selalu, bila-bila masa, murah, senang dibawa dan tahan lama.

Dapat hasil yang membanggakan dalam 2 KE 4 bulan sahaja..!!

Dapatkan Hari Ini Sementara Stok Masih Ada:

Beli Breastpump sahaja  RM250.00 (Semenanjung) RM260.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Jika Beli dengan Cream RM280.00 (Semenanjung) RM290.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

SUPER MAGIC TISSUE FOR MEN

SUPER MAGIC POWER TISSUE untuk Lelaki Tahan Lama Di Ranjang .

SUPER MAGIC POWER TISSUE YANG MENGANDUNGI ANTISEPTIC

1 Kotak ADA 6 Paket Tisu..

Pancutan Pramatang ANDA Boleh Diatasi… dengan TISU AJAIB!!

JANGAN TUNGGU LAGI..!!SELESAIKAN MASALAH ANDA SEKARANG JUGA!!JANGAN BIARKAN HIDUP ANDA & PASANGAN DISELEBUNGI KEKECEWAAN…!!BERSEDIALAH UNTUK MELAYARI PERJALANAN YANG LAMA…!!INGATLAH..APA YANG PENTING?? KEPUASAN!!APA YANG PENTING?? KEPUASAN!!

So, bacalah sedikit maklumat ringkas tentang Magic Power Tissue ini…

1) Boleh bertahan 30 minit sehingga 2 jam.
2) Hanya mengandungi bahan ANTISEPTIC, DIJAMIN tiada kesan sampingan dan amat berkesan. Hanya dengan menyapu tisu ini kepada zakar anda dan biarkan selama 10-15 minit sebelum anda memulakan `pelayaran’.
3) 6 keping Magic Power Tissue yang boleh digunakan sebanyak 15-30 kali (bergantung kpd cara penggunaan & penyimpanan).
4) Dapat menghindar PANCUTAN PRAMATANG.Cara yang amat MUDAH, MURAH, BERKESAN dan SELAMAT.

Tak perlu pil, pemakanan, senaman & sebagainya!! Gunakanlah SAJA Super Magic Tisu !!

Bagaimana Cara Penggunaannya?? Senang SAJA!!


1. Hanya koyakkan pek (lebih besar sedikit daripada pek kondom).
2. Keluarkan tissue dan sapukan kepada zakar.
3. Simpan semula tisu ke dalam pek untuk digunakan semula di lain kali.
4. Biarkan lebih kurang 15 hingga 30 minit .
5. Mulakan pelayaran…
6. Isteri tersenyum puas !!

Kadangkala kita mempunyai masalah seperti ini tetapi kita malu untuk mendapatkan jalan penyelesaiannya atau malu untuk pergi mencari produk-produk yang dapat membantu kita mengatasinya ataupun mungkin produk-produk tersebut terlalu mahal. Kami faham dengan permasalahan ini dan dengan sebab itu kami menyediakan perkhidmatan yang amat berkesan lagi rahsia.

Dapatkan Hari Ini Sementara Stok Masih Ada:

Beli 1 RM30.00 (Semenanjung) RM40.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)

Beli 2 RM50.00 (Semenanjung) RM60.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


“AGEN DIKEHENDAKI”


PIL VIMAX ASLI DARI CANADA

SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKAN?

1) Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk (tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya.

2) Cepat keluar air mani dan pancutan tidak cukup laju.

3) Tiada mood ketika bersama.

4) Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata kekal sihat.

APAKAH FAEDAH LAIN

1) Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar ( pengambilan mestilah 3 - 6 bulan)
* keputusan setiap individu adalah berbeza-beza.

2) STAMINA - Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya.

APAKAH KESAN SAMPINGAN

1) TIADA KESAN SAMPINGAN, namun bagi sesetengah pengguna akan merasa pening (2-3 hari), ini adalah biasa kerana herba vimax mengepam darah kepada salurdarah zakar untuk melancarkan perjalanan darah serta menambahkan ketegangannya. AWAS jika anda PESAKIT JANTUNG ATAU DARAH TINGGI . Anda haruslah berhati-hati. Pastikan tekanan darah anda stabil terlebih dahulu sebelum mengambilnya. Jika pesakit ini merasa was-was, sila jangan ambil pemakanan vimax. Cuba separuh pil atau tinggalkan. Berbincanglah dengan doktor.

2) Selain daripada itu, vimax adalah selamat dimakan.

CARA PENGAMBILAN

1) Pastikan perut anda tidak kosong.

2) Ambil vimax 1 biji (sebiji) sehari dan untuk prestasi yang lebih baik boleh juga ditambah 1 biji 1 jam sebelum berjimak (jangan lebih 2 biji sehari). Minumlah air lebih atau makan buah-buahan jika terasa pening (tip dari pelanggan yang telah megunakannya).

3) Jika hari ke 3 merasa pening berlarutan , sila ambil separuh, buka kapsul dan tuangkan kedalam minuman panas seperti kopi.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%

Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma

Lihat Sejenis Pokok Palma - Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Dapatkan Hari Ini Sementara Stok Masih Ada:

SEBOTOL ADA 30 BIJI..

Sebotol RM320.00 (Semenanjung) RM330.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


ALAT PANJANG DAN BESARKAN ZAKAR

ALAT PANJANGKAN, BESARKAN DAN KERASKAN ZAKAR

Ves Extender adalah produk yang terkini di pasaran. Ia dihasilkan di kilang yang mempunyai CE dan ISO 9001-2000. Kilang yang menghasilkan VesExtender mempunyai Sijil GMP Certified dari FDA (USA). VesExtender juga diiktiraf sebagai medical device Type1, yang mengesahkan ia bebas dari sebarang kesan sampingan jangka pendek atau jangka panjang.

VES EXTENDER Digunakan khas untuk membesarkan dan memanjangkan senjata sulit lelaki. Serta dapat menyelesaikan masalah zakar yang bengkok. Merujuk pada survey yang diadakan oleh Durex Condoms membuktikan bahawa:
"Ketahui bagaimana anda boleh mendapat perubahan kekal 1 ke 2 inchi dengan menggunakan VesExtender dan menyelesaikan semua masalah seksual anda"
VesExtender membantu memanjangkan dan menambah ukur lilit zakar serta menyelesaikan masalah zakar yang bengkok.

VesExtender telah direka untuk menghasilkan regangan (traction) yang lembut, tidak berbahaya dan tidak menyakitkan pada zakar anda. Alat ini dipasang pada pangkal zakar dan hujungnya diketatkan ke kepala zakar dengan getah silikon yang lembut.

VesExtender ada 2 batang rod yang mempunyai spring. Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan ( iaitu saiz zakar sewaktu tegang) satu bentuk force atau stress (tekanan) telah dikenakan pada zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap stress pada zakar ini. (tertarik sebab spring pada dua batang rod VesExtender). Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tissue-tissue baru dan seterusnya mengakibatkan zakar kita membesar dan memanjang.

VesExtender adalah produk yang terkini di pasaran. Ia dihasilkan di kilang yang mempunyai CE dan ISO 9001-2000. Kilang yang menghasilkan VesExtender mempunyai Sijil GMP Certified dari FDA (USA). VesExtender juga diiktiraf sebagai medical device Type1, yang mengesahkan ia bebas dari sebarang kesan sampingan jangka pendek atau jangka panjang.

VesExtender senang untuk dipakai, tidak menyakitkan dan boleh dipakai dengan seluar kaki yang longgar, tanpa diketahui orang

Penggunaan VesExtender Setiap Hari

VestExtender boleh digunakan pada bila-bila masa setiap hari dan dipakai untuk berapa lama yang anda suka samada di tempat kerja atau di rumah bergantung jadual kerja anda. Jumlah masa setiap hari VesExtender™ dipakai dan dicampur dengan tahap rengangan akan menentukan tahap pembesaran zakar anda.

Tidak semestinya anda kena memakai VesExtender™ untuk jangkamasa yang lama setiap hari baru anda dapat hasil. Contoh pemakaian: 2 jam setiap hari untuk 12 bulan akan memberi keputusan yang sama dengan 12 jam setiap hari untuk 2 bulan.

Anda juga boleh berehat dari penggunaan untuk beberapa hari tanpa menjejaskan hasil yang anda perolehi. Juga tidak bermakna kesan yang telah anda perolehi akan hilang bila anda berhenti menggunakan VesExtender™.
Boleh digunakan sewaktu anda tidur malam cuma kadang-kadang alat akan longgar kerana pergerakan sewaktu tidur. Disyorkan agar anda memakai pelindung zakar yang disertakan jika VesExtender™ digunakan pada waktu malam.

Selepas menggunakan beberapa kali, pemakaian VesExtender™ hanya mengambil masa kurang dari satu minit. Penggunaan VesExtender™ tidak ada kesan sampingan. Alat hendaklah ditanggalkan jika anda hendak buang air kecil. Hasil yang anda dapat adalah kekal. Anda tidak perlu kepada pengawasan doktor untuk memakai alat ini.

Hasil Pemakaian

Tujuan pemakaian VesExtender™ ialah untuk merangsang pembesaran tissue di zakar.
Ini diterjemahkan ke Zakar yang bertambah panjang dan kekal antara 3 ke 4 cm sewaktu tegang. Satu inci bersamaan 2.5cm. Dan 3 ke 4 cm sewaktu zakar kendur. Ukurlilit bertambah 1 cm.
VesExtender™ mestilah dipakai pada zakar yang kendur untuk tempoh 4 ke 9 jam setiap hari untuk mendapat pembesaran sebanyak 0.5cm sebulan. Ia mestilah dipakai untuk jangkamasa 4 ke 6 bulan bergantung kepada pembesaran yang anda kehendaki. Pembesaran atau panjang yang anda perolehi akan kekal seumur hidup.

Untuk pembetulan zakar yang bengkok, pemakaian hendaklah di lakukan antara 6 ke 8 bulan

HARGA RM 550.OO (semenanjung) RM 560.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)


ALAT UNTUK PANJANGKAN ZAKAR

Bagi tiap lelaki matang, sais zakar normal pada ketika tegang adalah pada sais 6 inci.  Dikatakan kaum Afrika Sudan dan Arab mempunyai zkar yang besar dan panjang purata antara 7 ke 9 inci.

Didalam rekod dunia, lelaki yang paling panjang zakarnya ialah lelaki Arab Sudan yang mempunyai zakar sepanjang 18 inci.

Bagaimanakah kaum ini mampu mempunyai sais zakar yang besar dan panjang ? Tentu ada rahsia disebaliknya. Ramai dari kita tidak tahu yang kaum Arab Sudan ini mengamalkan teknik-teknik pengurutan zakar semenjak mereka masih kecil lagi sehinggalah mereka boleh mencapai sais yang dikehendaki. Teknik urutan ini boleh diamalkan oleh semua lelaki tanpa mengira peringkat umur atau sais badan.  Yang penting sekali kita mengamalkan latihan pengurutan ini dengan kaedah yang betul sehingga kita dapat mencapai sais zakar yang diidam-idamkan.

Alat JEL Q ini telah dihasilkan bagi menambahbaik keberkesanan tennik senaman JEL Q.  Ianya dapat memberikan daya cengkaman yang sama dengan seimbang setiap kali anda mengunakannya berbanding dengan mengunakan tangan anda semata-mata. Alat ini dicipta mengunakan teknologi terkini bagi memastikan ada 100% selesa dan selamat ketika mengunakannya.

Dapatkan 1 hari ini juga, sementara stok masih ada.

HARGA: RM 250.00 (SEMENANJUNG) RM 260.00 (SABAH/SARAWAK/LABUAN)Powered By : MazooQ.com© Since 2008