SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN

MENGENAI KAMI

Kami merupakan sebuah syarikat yang berpengkalan di Selangor yang memasarkan telefon bimbit Afanza, Jus Kesihatan Al-Yakin yang boleh menyembuhkan kanser atau barah dan juga barangan kesihatan yang lain yang berasaskan Habbatus Sauda

BERMINAT? HUBUNGI KAMI DI TALIAN 0102544625 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Peluang untuk menjana pendapatan mingguan yang lumayan dengan hanya menggunakan telefon secara percuma


TELEFON BIMBIT AFANZA RM 350 SAHAJA.KONSEP MENGGUNA TELEFON SAMBIL MENJANA PENDAPATAN MINGGUAN YANG LUMAYAN

Be smart user, be smart saver. Ingin hubungi keluarga anda, hubungi sanak saudara anda, hubungi rakan taulan anda dan uruskan perniagaan anda sambil berjimat?

Gunakanlah telefon bimbit AFANZA yang menjanjikan anda dapat hubungi mereka secara percuma. Cadangkanlah kepada mereka yang ingin berjimat supaya menggunakan telefon bimbit AFANZA dan anda berpeluang untuk meraih pendapatan.Anda hanya perlu membayar sewa bulanan sahaja. Panggilan percuma! Menarik bukan.

Anda boleh membuat panggilan percuma ke talian Atur 011 atau ke semua talian tetap seperti 01, 02, 04, 05, 06, 07, 08 dan 09.

Selain daripada itu, anda juga boleh membuat panggilan ke talian mudah yang lain dengan bayaran serendah 10 sen seminit.


Pakej RM38 sebulan:
Panggilan percuma  kepada semua talian Atur dan talian tetap. Kadar 15 sen seminit untuk panggilan ke talian mudah alih yang lain.


Pakej RM48 sebulan:
Panggilan percuma  kepada semua talian Atur dan talian tetap.Percuma 60 minit yang pertama. Kadar 12 sen seminit untuk panggilan ke talian mudah alih yang lain.


Pakej RM68 sebulan:
Panggilan percuma  kepada semua talian Atur dan talian tetap.Percuma 120 minit yang pertama. Kadar 10 sen seminit untuk panggilan ke talian mudah alih yang lain.


Belilah telefon bimbit AFANZA. Setelah pembelian dan pendaftaran anda dibuat dan disahkan, anda boleh memperkenalkan pakej kami kepada teman-teman dan saudara anda supaya panggilan anda menjadi percuma tanpa had. Kami akan membayar komisen anda selepas mereka membuat pembelian dan pembayaran komisen akan dibuat seminggu sekali.JUS AL-YAKIN RM 160.ALTERNATIF UNTUK RAWATAN KANSER KAEDAH ISLAM DAN TRADISIONAL

Penemuan hebat dari khazanah alam belantara.

  1. Terbukti secara saintifik mencegah dan membantu merawat kanser dan ketumbuhan.
  2. Penghasilan produk menggunakan teknologi terkini.
  3. Proses pengekstrakan khasiat melalui aplikasi 4 unsur alam.
  4. Lebih mudah diamalkan dan lebih tinggi keberkesanannya dari segi perawatan.
  5. Diterapikan dengan doa dan ayat-ayat Syifa.
  6. Pelbagai testimoni telah diperolehi.

TESTIMONI 1:
Saya berumur 36 tahun. Pada Julai 2007, saya telah disahkan menghidapi penyakit kanser payudara oleh doktor. Saya telah mencuba pelbagai rawatan sehinggalah saya disarankan oleh keluarga untuk mencuba minuman herba Jus Al-Yakin. Setelah mengamalkannya selama 2 bulan, saya dapati ada kesan positif ke atas penyakit barah yang saya hidapi. Alhamdulilah saya telah disahkan bebas daripada penyakit barah dan dapat menjalani hidup dengan penuh keceriaan. Sehingga ke hari ini saya masih mengamalkan minuman herba Jus Al-Yakin.

NORHASNIRA BT MOHD NOR, KOTA BAHRU


TESTIMONI 2:
Pada awal tahun 2011 saya telah mengalami bengkak di bawah bahagian ketiak. Doktor pakar telah mencadangkan kepada saya untuk membuang ketulan tersebut melalui pembedahan. Namun saya telah berjumpa dengan Ustaz Azahan Yahya (pengasas produk) dan beliau telah menyarankan saya mencuba Jus Al-Yakin. Saya mengamalkannya selama 2 minggu dan saya dapati ketulan tersebut semakin mengecil dan menjadi lembut. Alhamdulilah, kini ketulan tersebut semakin hari semakin mengecil.

NORHASLINDA BT ILYAS, BANDAR PUTERA KLANG


TESTIMONI 3:
Pada tahun 2006, doktor pakar sakit puan telah mengesan Cyst sebesar 2.5 cm di dalam rahim saya. Kemudian pada tahun 2010, doktor telah mendapati Cyst tersebut telah membesar kepada 5.6 dan 6.5 cm. Saya juga disahkan mempunyai fibroid sebesar 3 cm dan didapati darah saya berisiko untuk menjadi kanser. Setelah berjumpa dengan Ustaz Azahan Yahya, saya bersetuju untuk mencuba minuman Jus Herba Al-Yakin yang sememangnya diterapikan dengan ayat-ayat Syifa. Alhamdulilah, pada temujanji doktor berikutnya, darah saya telah disahkan kembali normal. Cyst saya telah mengecil dan satu daripada fibroid saya telah hilang. Sehingga kini saya masih mengamalkan minuman Jus Herba Al-Yakin.

NOORAZILA MUHAMAD AZHAR, PELABUHAN KLANG


HABBATUS SAUDA

.Powered By : MazooQ.com© Since 2008