Selamat Datang

STEMTech Health Science

Ditubuhkan pada 2005, STEMTech Health Science bermatlamat untuk membangunkan Ekstrak AFA, sejenis makanan tambahan yang terbukti secara saintifik mampu meningkatkan jumlah stem cell dewasa sebanyak 25%. Data terbaru menunjukkan bilangan stem cell dewasa mampu mempertingkatkan tahap kesihatan seseorang sehingga mempunyai kemampuan untuk melawan pelbagai jenis penyakit yang biasa maupun yang kronik.

Maklumat ini adalah informasi yang terbaru sehinggakan kebanyakan doktor dan pengamal perubatan masih belum mengerti dan memahami pekara ini.


STEMTECH AFA EXTRACT MERUPAKAN MAKANAN SEMULAJADI ORGANIK YANG HALAL & BERKHASIAT TINGGI YANG BAIK UNTUK KESIHATAN.TERBUKTI MEMPUNYAI KEMAMPUAN UNTUK MERAWAT & MEMULIHKAN PELBAGAI PENYAKIT SEPERTI BARAH, SAKIT-SAKIT SENDI, LUTUT, MATA DAN LAIN-LAIN LAGI. TEL 010-5191969 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA

Ekstrak AFA  adalah perangsang semulajadi sel stem yang pertama di dunia. Satu-satunya makanan tambahan di dunia yang terbukti mampu untuk menyokong pembebasan sel stem dewasa dari tulang sum-sum anda.

Eksrak AFA terdiri daripada pati 5:1 bahan tumbuhan akuatik semulajadi yang dipatenkan dan dikenali sebagai Aphanizomenon Flos Aqua (AFA) yang mengandungi dua komponen utama iaitu Migratose dan Mobilin.

AFA tumbuh dalam persekitaran yang unik  di kawasan Barat Daya Amerika Syarikat dan ia telah dimakan dengan selamat selama 3 dekad.

Apa Fungsi Eksrak AFA?
Seperti yang ditunjukkan dalam double-blind place-bo, kajian daripada jurnal Cardiovascuilar Revascularization Medicine (Ogos-Sept 2007) membuktikan pengambilan 3 kapsul Ekstrak AFA mampu meningkatkan 25% pengeluaran sumulajadi sel stem.

Ini adalah bersamaan dengan tiga hingga empat juta pengaliran sel stem baru dalam badan. Penemuan ini membuktikan Eksrak AFA adalah penemuan kesihatan terbaik dalam sejarah kerana dengan bertambahnya sel stem baru dalam badan akan menyebabkan badan kita mampu merawat (dengan izin Allah) badan kita sendiri walaupun kita mempunyai penyakit-penyakit kronik seperti barah, penyakit mata, parkinson, sakit sendi lutut dll.

Harga Pasaran   RM 260 sebotol
Harga Pengedar : Sila telefon kami untuk maklumat iniPowered By : MazooQ.com© Since 2008