ASSALAMUALAIKUM SEMUA PELAYAR DAN PENCARI PENAWAR ATAU MAKANAN ROHANI DAN JASAD YANG SEMAKIN UZUR

OLE OLE (1) UNTUK ORANG YANG TERSAYANG

Ditubuhkan pada 2005, STEMTech Health Science bermatlamat untuk membangunkan Ekstrak AFA, sejenis makanan tambahan yang terbukti secara saintifik mampu meningkatkan jumlah stem cell dewasa sebanyak 25%. Data terbaru menunjukkan bilangan stem cell dewasa mampu mempertingkatkan tahap kesihatan seseorang sehingga mempunyai kemampuan untuk melawan pelbagai jenis penyakit yang biasa maupun yang kronik.

Maklumat ini adalah informasi yang terbaru sehinggakan kebanyakan doktor dan pengamal perubatan masih belum mengerti dan memahami pekara ini.

BAWALAH PULANG UNTUK ORANG TERSAYANG ...SEMOGA SOLAT BERTAMBAH SEMPURNA

KEKURANGAN KESEMPURNAAN DISEBABKAN OLEH JASAD KITA YANG LEMAH DAN UZUR...CUBALAH PRODUK INI


STEMTECH AFA EXTRACT MERUPAKAN MAKANAN SEMULAJADI ORGANIK YANG HALAL & BERKHASIAT TINGGI YANG BAIK UNTUK KESIHATAN.TERBUKTI MEMPUNYAI KEMAMPUAN UNTUK MERAWAT & MEMULIHKAN PELBAGAI PENYAKIT SEPERTI BARAH, SAKIT-SAKIT SENDI, LUTUT, MATA DAN LAIN-LAIN LAGI. TEL 019-3643569 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA

Ekstrak AFA  adalah perangsang semulajadi sel stem yang pertama di dunia. Satu-satunya makanan tambahan di dunia yang terbukti mampu untuk menyokong pembebasan sel stem dewasa dari tulang sum-sum anda.

Eksrak AFA terdiri daripada pati 5:1 bahan tumbuhan akuatik semulajadi yang dipatenkan dan dikenali sebagai Aphanizomenon Flos Aqua (AFA) yang mengandungi dua komponen utama iaitu Migratose dan Mobilin.

AFA tumbuh dalam persekitaran yang unik  di kawasan Barat Daya Amerika Syarikat dan ia telah dimakan dengan selamat selama 3 dekad.

Apa Fungsi Eksrak AFA?
Seperti yang ditunjukkan dalam double-blind place-bo, kajian daripada jurnal Cardiovascuilar Revascularization Medicine (Ogos-Sept 2007) membuktikan pengambilan 3 kapsul Ekstrak AFA mampu meningkatkan 25% pengeluaran semulajadi sel stem.

Ini adalah bersamaan dengan tiga hingga empat juta pengaliran sel stem baru dalam badan.Penemuan ini membuktikan Eksrak AFA adalah penemuan kesihatan terbaik dalam sejarah kerana dengan bertambahnya sel stem baru dalam badan akan menyebabkan badan kita mampu merawat (dengan izin Allah) badan kita sendiri walaupun kita mempunyai penyakit-penyakit kronik seperti barah, penyakit mata, parkinson, sakit sendi lutut dll.

Harga Pasaran   RM 260 sebotol
Harga Pengedar : Sila telefon kami untuk maklumat ini


OLE OLE (2) PENAWAR SEGALA KEKALUTAN DUNIA INI

MUDAH SAJA;
1.KENALI DIRI
2.KENAL ALLAH
3.BERJALAN LAH DENGAN TUNTUNAN ALLAH

SAYA BERSEDIA UNTUK MEMBANTU DALAM PENCARIAN UNGKAIAN KEPADA PERMASALAHAN KEKALUTAN DUNIA INI SupAYA KITA MENCAPAI KEKAYAAN YANG TERUS-TERUSAN SEHINGGA KE GARIS PENAMAT PERJALANAN DUNIA
EMAIL SARMIS6889@YAHOO.COM


OLE OLE (3) LAKSA JOHOR & AIS KRIM (HOME MADE)

MEMBEKAL SIAP LAKSA JOHOR DAN HOME MADE AIS KRIM UNTUK MAJLIS KENDURI ,KERAMAIAN DAN MAJLIS2 MESYUARAT, HARI JADI & LAIN2. HARGA BOLEH BINCANG .bASE DI kUALA SELANGORHUBUNGI KAMIPowered By : MazooQ.com© Since 2008