PLAN INSURAN YANG TERBAIK

Kami adalah agen insuran yang terlatih dan profesional dalam mengendalikan dan memberikan perkhidmatan kepada pelanggan.Kami mempunyai pengalaman dan rangkaian yang luas di semenanjung Malaysia.Kami menawarkan produk-produk insuran yang sesuai dan lebih ekfiksyen untuk pelanggan kami.Keyakinan serta perkhidmatan yang diberikan kepada pelanggan telah memberikan kepercayaan untuk bersama kami.

Perlindungan Takaful Dan Peluang kerjaya Yang Terhebat

Adakah anda memerlukan sebarang pakej perlindungan insurans untuk melindungi diri, keluarga dan harta anda? Atau adakah andakah anda memerlukan peluang untuk menambahkan pendapatan anda? Hubungilah Ayie Shaari 012-6819897/012-6816867 untuk maklumat lanjut.


MEDICAL CARD

Kad perubatan yang dapat serta mampu membantu dan meringankan bebanan perbelanjaan perubatan anda dan keluarga. Prudential juga telah mengeluarkan produk terbaru iaitu Healthenrich dimana perlindungan bagi ibu-ibu yang mengalami komplikasi kehamilan. 


PELAN PENDIDIKAN

Pelan pendidkan yang mampu menyediakan dana pendidikan untuk anak-anak anda


INSURAN HAYAT DAN PROGRAM PERSARAAN

Kami juga boleh menyediakan khidmat nasihat secara percuma tentang pelan insurans hayat yang sesuai untuk anda dan keluarga andaPowered By : MazooQ.com© Since 2008