SEMBUHKAN KANSER, DIABETES, PENAGIH, MENTALGILA, PONDAN, ANAK LEMAH Dengan Tahu Punca Sakit & Ubat.

JUGA AMBIL KES-KES DARI PAKAR-PAKAR YANG LAIN YANG TIDAK SEMBUH, DITOLAK DAN MAHAL SPT PEMBEDAHAN.

Dengan berbekalkan pengalaman dan latihan daripada 2 pakar homeopati yang tersohor dari kuala Lumpur dan Alor Star, pihak kami bersedia untuk memberikan perkhidmatan untuk merawat pesakit-pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung,kanser, jantung berlubang, penagihan dadah dan penyakit-penyakit kronik yang lain.

Kencing manis puncanya pankreas bermasalah, darah tinggi puncanya buah pinggang bermasalah

Penyakit diatas disembuh dgn 3 peringkat iaiti pembersihan, pengayaan dan sembuh.Kosnya RM330 dan wakil diperlukan.Setiap kes akan dibayar RM70.Lumayan tu.

Bagi kes kanser dan seumpamanya, kosnya ialah RM3300 dan wakil diperlukan.Setiap kes akan dibayar RM270.Lagi lumayan.

Homeopati tidak setuju dengan immunisasi krn ia adalah punca bagi penyakit-penyakit kronik spt lelah, jantung berlubang,sakit kuning, kanser dll.Bagi Homeopati, immunisasi sepatutnya bila umur 40 tahun krn masa ini prestasi badan akan menjadi lemah.

Asas immunisasi ini ialah utk orang yg makan khinzir kerana kuman atau cacing khinzir tidak mati.Jadi immunisasi ini akan membunuh atau melemahkan cacing @kuman yang ada pada khinzir.

Bagaimana immunisasi boleh membunuh atau melemahkan kuman atau cacing pada khinzir.Dalam immunisasi ada plumbum dan merkuri.Ini logam berat.Plumbum akan merosakkan saraf otak dan merkuri akan menyebabkan kanser.

Makanya orang Islam tdk makam khinzir,jadi tak perlu immunisasi.Satu kajian telah dibuat di England,iaitu satu kumpulan kanak diberi immunisasi dan satu kumpulan lagi tidak diberi immunisasi.Kedua-dua kumpulan kanak-kanak tiada masalah kesihatan.Pentimg disini ialah kebersihan dijaga.

Sekarang ini Orang German tak buat immunisasi.Hasilnya mereka lebih berjaya dari orang inggeris.Walaupun Orang German makan khinzir,mereka tak buat immunisasi krn keburukannya lebih banyak.

INFO.Yang baik darinya


UBAT DAN TONIK HOMEOPATI.SETIAP PENYAKIT ADA UBATNYA, AL-HADIS.KANSER PUNCANYA ADA LOGAM BERAT DALAM BADAN IAITU MERKURI.PENAGIH DAN MENTAL GILA PUNCANYA SARAF BERMASALAH IAITU MALAM TAK TIDUR.ANAK LEMAH, LEMBAM ATAU BERMASALAH PUNCANYA LOGAM BERAT DALAM BADAN IAITU PLUMBUM.NYANYUK ATAU PARKINSON PUNCANYA ALUMINIUM DLM BADAN.

Ubat Homeopati ini orang sihat pun boleh makan.Produk atau ubat adalah sangat banyak dan lebih banyak dari ubat hospital kerajaan.Perbandingan boleh dibuat.Mudahnya Homeopati ada ubat yang hospital kerajaan tiada.Bagi Homeopati,pembedahan utk 2 perkara saja iaitu kemalangan dan kes-kes kelahiran spt sumbing,kembar siam dan yg berkaitan dgnnya.


PRODUK HOMEOPATI

HEART CAPSULE.                                                  .Masalah darah tinggi, serangan pening, sesak nafas, pelupa, sakit jantung, lemak dalam pembuluh darah.Mengembalikan peredaran darah yang normal.

INFLUENZA DROPS.
Demam selsema influenza atau jangkitan kuman berjangkit yg melibatkan sistem pernafasan termasuk paru-paru dan kerongkong.Tanda-tanda umum termasuk demam, kulit kering dan hangat,pening dan sakit kepala,, sengal-sengal dari pinggang ke baweah.Lemah seluruh anggota.Berlebihan lendir dan kahak.

Liver dan Gallbladder Drops.
Berhubung dgn organik serta fungsi hati dan pundi hempedu.Semua jenis penyakit yg berkaitan dgnnya spt gangguan penyaluran air kencing, batu karang, hepatitis, bengkak perut, selera makan yg menurun, mukut rasa pahit, kembung, sembelit dan lain-lain.Akibat dari gangguan fikiran yg berlebihan.


.CONTOH UBAT DAN TONIK HOMEOPATI.

MEDORRHAN.
Masalh darah dan kulit terutama bagi penyakit-penyakit gatal kulit yang kronik dan meningkatkan kesan penyembuhan.

PROSTATAN
bengkak kelenjar prostat(buah zakar) dan masalah yang berkait denggannya.

SECALIN.
Masalah senggugut dan haid terpendam.Kelesuan disebabkan banyqak kehilangan darah.Panas badan dan berpeluh.Sengal-sengal dibahagian bel;akang.Bertindak merawat ketegangan otot'.


COBRALACTIN
Meregerasi tisu-tisu yang berpenyakit {tumor @ kanser}.Penyakit kulit ekzima pada organ-organ luar dan dalam.Ruam panas.Ketumbuhan ketuat atau bersisik.

DIAGLUKON
mASALAH KENCING MANIS, KURANG DARAH.Memperbaikki sistem darah dan kelenjar spt penyakit-penyakit leukimia kurang darah, jabgkitan pada limfa.Powered By : MazooQ.com© Since 2008