Selamat Datang

Mengenai Kami

Mengenai Sejarah, jenis perniagaan dan lain-lain

Terma & Syarat

Sila klik ke icon http untuk lain-lain perkhidmatan.


PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN

PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN
Menyediakan perkhidmatan untuk sewaan lori,perkhidmatan pindah rumah dan pejabat,perkhidmatan penghantaran barang


PERKHIDMATAN PENGURUSAN

Untuk memastikan bahawa kargo pelanggan kami bergerak dengan lancar dan cepat melalui setiap titik perjalanan, kita termasuk perkhidmatan broker adat penuh sebagai sebahagian daripada jumlah keseluruhan perkhidmatan logistik kami. Ini termasuk pelepasan kastam, dokumentasi, penyelarasan dan pentadbiran.

Sebagai Agen Kastam berdaftar, kami mengiktiraf kepentingan dapat mempercepatkan pelepasan kastam tanpa berlengah. Kami mengambil kepentingan peribadi ke atas semua kargo yang diamanahkan kepada kita, dan kami mengekalkan pasukan pikap kita sendiri. Ini merupakan komitmen kami dalam memastikan pengendalian teliti kargo pelanggan sepanjang masa, dan akhirnya, memastikan bahawa semua kargo tiba dalam keadaan tip-top - apabila mereka dihantar.

Persiapan dokumentasi kastam semua berkomputer untuk meningkatkan kecekapan. Kami juga mengekalkan hubungan secara langsung elektronik (EDI) dengan pelabuhan utama yang paling di Malaysia. Pautan ini data membolehkan kami menyediakan up-to-date, perkhidmatan data yang tepat dan spontan kepada pelanggan kami yang dihargai dan pengesanan serta-merta dan memantau semua kargo.


PERKHIDMATAN UDARA IMPORT & EKSPORT


Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan dalam industri penghantaran Kargo. Pelbagai kepakaran daripada pengendalian penghantaran segera  untuk Penyelesaian Projek. Sebagai sebuah syarikat Pelanggan Didorong, Penyelesaian Pengangkutan kami direka berdasarkan kes-kes tertentu untuk memenuhi keperluan unik pelanggan-pelanggan kami 'setiap konsainan.

Bekerja dengan rakan kongsi dipercayai di seluruh dunia, kita dapat melakukan pengangkutan pintu ke pintu sebagai sebahagian bersepadu perkhidmatan kami berjalan penyatuan antara lapangan terbang Malaysia dan lapangan terbang utama di seluruh dunia.

Kami bekerja rapat dengan syarikat penerbangan boleh dipercayai untuk memenuhi keperluan pelanggan-pelanggan kami untuk pergerakan tepat pada masanya dan selamat kargo mereka. Sebagai rakan kongsi profesional syarikat penerbangan utama, kita dapat menawarkan perkhidmatan perdana pelanggan kami pada kadar yang sangat kompetitif. Hubungi kami dan marilah kita membincangkan keperluan anda dan kadar sedia ada.Powered By : MazooQ.com© Since 2008