Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Produk Berkualiti Tinggi Dihasilkan Oleh Seorang Pakar Tempatan Yang Berpengalaman Melebihi 30 Tahun Dalam Bidang Ini. Ianya HALAL Serta EFEKTIF Kepada Pengguna. Punyai PUSAT PERUBATAN PAKAR Sendiri Dan Telah Membantu Ramai Pesakit Yang Bermasalah Dengan Izin ALLAH S.W.TDapatkan Maklumat Lanjut : 019-5969572 / Email: Power.batstro@gmail.com
" /> Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Produk Berkualiti Tinggi Dihasilkan Oleh Seorang Pakar Tempatan Yang Berpengalaman Melebihi 30 Tahun Dalam Bidang Ini. Ianya HALAL Serta EFEKTIF Kepada Pengguna. Punyai PUSAT PERUBATAN PAKAR Sendiri Dan Telah Membantu Ramai Pesakit Yang Bermasalah Dengan Izin ALLAH S.W.TDapatkan Maklumat Lanjut : 019-5969572 / Email: Power.batstro@gmail.com
,Makanan , Minuman Kesihatan/Health supplement,,Pulau Pinang" /> HOMEOPATHIC PRODUCT :: Selamat Datang

,
Pulau Pinang,Malaysia
Tel:0195969572 / 0135053868
Fax:
E-mel: power.batstro@gmail.com

AhlanWaSahlan - Selamat Datang & Salam Sejahtera

INFO

Kami di UNIMEDIC RESEARCH OF HOMEOPATHIC SCIENCS berpengalaman melebihi 20 tahun dalam bidang perubatan Homeopati. Hasil dari kajian demi kajian yang kami jalankan, telah menemukan kami dengan FORMULA-formula terbaik untuk menyediakan UBATAN TERBAIK bagi membantu pengguna mendapatkan kesan yang sangat POSITIF terhadap masalah kesihatan mereka. Sebagai membantu anda diluar sana, kami membekalkan produk berkualiti dengan harga berpatutan yang jauh lebih rendah harganya jika dibandingkan dengan kualiti produk. Produk kami 100% halal, suci dan tanpa bahan kimia. Anda boleh gunakan tanpa was-was dan INSYAALLAH memberikan kesan yang amat positif kepada penggunanya. Sekian Terima Kasih
- Prof. Dr Azmi Zainonabidin PMP, PhD, MD

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK

>Pn Ieta ( Kulim )- masalah sakit pinggang & migraine, hilang setelah gunakan produk Eagle IQ Plus & Eagle Digest.
>Pn Siti ( Sbrg Jaya )- masalah migraine, sakit pinggang & sembelit. Masalah selesai setelah seminggu gunakan produk Eagle Digest.
>En Halim ( B'worth )- masalah kurang bertenaga. Masalah selesai setelah gunakan produk Batstro. Makan sebiji, tahan seminggu.
>Hjh Hawa ( Perak )- Dah boleh tidur lena tanpa kipas & kesan kegatalan di kulit juga hilang setelah menggunakan Aura Liverect.
>Hj Hassan ( Perak )- badan terasa sihat & kencing manis terkawal setelah gunakan produk Gold Herb Drink.
>En Nordin ( Pontian )- prestasi pembelajaran anak2 meningkat setelah gunakan produk Eagle IQ & Eagle IQ Plus.


Products/Services


MERAWAT MASALAH USUS

EAGLE DIGEST

W.M: RM 50.00 / E.M: RM 55.00

MEMBANTU DALAM MERAWAT :

  • Mengatasi masalah sembelit, kudis atau luka di duburMencegah buasir terutama kepada pesakit lumpuh ( stroke ) & pesakit yang terlantar di katil, Mencegah meneran semasa membuang air besar, terutama kepada pesakit hernia atau selepas menjalani pembedahan, Merendahkan kolesterolMeringankan masalah kencing manisMerawat gejala yang tidak selesa di bahagian bawah perut ( bowel syndrome ), Merawat kudis atau luka pada usus besar ( kolon ), Meringankan masalah gastrikMerawat masalah usus tersumbat & kotorMenurunkan berat badan & lemakMerawat masalah kanser usus besarMengatasi masalah nafas berbau, peluh berbau & sakit kulit yang sukar sembuh, Mengatasi masalah perut kembung & meragam, Menambah tenaga & memperbaiki keseimbangan tubuh serta hormonMenyah toksik & membersihkan usus secara semulajadi.
( Nota : dapatkan potongan harga dengan menghubungi terus )

PEMANGKIN KUALITI MINDA

EAGLE IQ / PLUS

WM: RM 35.00 / EM: RM 40.00

  • HALAL, EFEKTIF & 100% HOMEOPATI
  • berkesan dalam menjana minda ( otak ) berkualiti dan efektif untuk  meningkatkan keupayaan otak berfungsi untuk mencapai kecemerlangan.

HUBUNGI KAMI :

infoline : 019-5969572 @ 013-5053868 
email : power.batstro@gmail.com 
Sesiapa yang berhajat untuk mendapatkan rawatan di pusat pakar atau berminat untuk memasarkan produk, bolehlah berhubung terus talian diatas untuk mendapatkan maklumat lanjut.
Wasallam.Dijana oleh : MazooQ.com© Since 2008