SENAWANG,SEREMBAN,
N.Sembilan,Malaysia
Tel:012-2768864
Fax:
E-mel: mytune79@gmail.com

SELAMAT DATANG

PERNIAGAAN PREPAID TERBARU DARI TUNETALK

Dari :azdin mohd ali
Tel : 0122768864
Salam Sejahtera Sahabat Semua,
Saya telah menjumpai satu perniagaan prepaid yang pada pendapat saya, satu perniagaan yang mempunyai peluang amat cerah untuk maju dimasa akan datang iaitu perniagaan Prepaid Tunetalk. Ia merupakan produk seterusnya selain daripada AirAsia, TuneHotel dan lain-lain lagi.
Tunetalk, pada pendapat saya telah menawarkan pakej sama seperti AirAsia, iaitu tambang murah, tetapi sekarang produk Tunetalk telah menawarkan pakej prepaid panggilan murah dan sms murah. Hanya dengan kadar panggilan 16 sen seminit dan 5 sen per sms, saya dapati Tunetalk telah mula merebak keseluruh negara dengan begitu pantas sekali.
Ditambah pula dengan aktiviti pengiklanan yang meluas seperti yang sering kita lihat semasa menaiki kapal terbang AirAsia, billboard yang banyak kita lihat di jejantas-jejantas seluruh negara, dan pengiklanan di media-media semasa. Tunetalk pasti akan menjadi produk terbaru AirAsia yang akan berkembang pesat dan menjadi pesaing hebat kepada syarikat komunikasi negara kita. Bagi saya ia satu perkembangan yang sihat.
Walau bagimana pun, mungkin kita hanya dapat melihat bagaimana kompani-kompani gergasi negara kita mengorak langkah tanpa memberi apa-apa keuntungan secara terus kepada kita, ingin membuka kedai handset atau prepaid, tiada modal besar, ingin menjadi pelabur kepada mereka tiada modal besar, ingin menjadi salah seorang pekerja yang berjawatan tinggi dengan mereka, tidak kesampaian, nak beli kapal terbang sendiri tak cukup duit, nak bina pencawang dan pemancar signal, tak cukup modal.
Jadi tengok dan lihat sahaja, bila prepaid tersebut berfaedah kita hanya menumpang menjadi pengguna sahaja, dapatlah untung sikit-sikit. Bagi internet marketer pula, sama seperti orang lain, tengok dan lihat, kalau AirAsia ada buat sistem affiliate, boleh juga kita tumpang sekaki.
Dalam masa memerhatikan perkembangan syarikat gergasi ini, tiba-tiba saya dikejutkan dengan satu berita bahawa AirAsia akan menghasilkan satu lagi produk tetapi kali ini berkaitan kominukasi iaitu PrePaid TuneTalk, dan ada sebuah syarikat diberikan kepercayaan untuk membuat promosi pemasaran TuneTalk secara affiliate program iaitu ToneExcel.
Apa lagi, tanpa berfikir panjang, saya terus menyertainya. Ini peluang kita untuk menjadi sebahagian daripada mereka, walaupun secara affiliate program.
Inilah sebabnya terhasil website ini untuk mengajak anda sama-sama menyertai program affiliate TuneTalk-Tone Excel dan sama-sama kita mengembangkan perniagaan ini semoga ianya membantu serba sedikit meningkatkan pendapatan sampingan kita.

Penerangan produk Prepaid Tunetalk ĘC ToneExcel
Prepaid TuneTalk adalah sama dengan prepaid dari syarikat yang lain. Terdapat beberapa kelebihan jika anda menggunakan prepaid TuneTalk.
1. Jika anda menggunakan prepaid TuneTalk, anda boleh mengekalkan nombor prepaid lama anda samada 012, 019, 017, 013, 014 atau anda boleh gunakan nombor baru yang bermula dengan 0105********.
2. Julung-julung kali di Malaysia, jika anda menggunakan prepaid TuneTalk, anda akan dilindungi dengan Insuran Kemalangan Peribadi yang di keluarkan oleh Etiqa Maybank sebanyak RM100,000.00
3. Anda boleh topup di mana-mana kedai menjual prepaid di seluruh negara, kedai yang mempunyai e-pay, 7-Eleven, Maybank2u, CIMB Clicks, E-Banking EON Bank dan RHB Bank dan seluruh Stesen Minyak yang mempunyai kemudahan e-pay.

4. Yang paling best, TuneTalk-ToneExcel mempunyai PROGRAM AFFILIATE (Yahoooooooo!!) - dimana kita boleh menjadi agen dan buat duit secara berterusan.
Bagaimana dengan program affiliate prepaid ini.
Untuk menyertai dan buat duit dengan program affiliate ni, anda perlu :
1. Menjadi penguna TuneTalk-Tone Excel dengan bayaran sebanyak RM80 sahaja melalui pembelian satu Sim Card yang seperti ini:

Dengan bayaran sebanyak RM80, akan dapat air-time sebanyak RM38 iaitu kredit untuk kita membuat panggilan dan sms.
Kadar panggilan dan sms ToneExcel - TuneTalk berbeza dengan TuneTalk yang biasa. Sila rujuk jadual di bawah:
Kadar Normal TuneTalk TuneTalk-ToneExcel
Panggilan 16 sen / minit 32 sen / minit
SMS 5 sen / sms 5 sen / sms

2. Top-up minima sebanyak RM40 setiap bulan, tak semestinya sekaligus, boleh topup sedikit demi sedikit asalkan jumlah sebulan mencapai minima RM40.
Saya rasa yang ini tak jadi masalah, kerana kebanyakan daripada pengguna prepaid menggunakan prepaid lebih daripada tu setiap bulan.
3. Perkenalkan (sponsor) orang lain, anda akan dapat komisyen setiap kali mereka topup selagi mereka menggunakan prepaid tersebut tak kiralah kat mana mereka beli topup tu. Inilah yang best, kerja sekali income berulang-ulang kali selagi mereka top-up.

Setiap level adalah infiniti, ini bermakna anda boleh sponsor seberapa ramai yang anda mahu pada mana-mana level.
Contohnya:
Jika anda sponsor seramai 20 orang di level Pertama, maka setiap bulan sekiranya mereka topup minimum iaitu RM40, maka anda akan dapat:
RM40 x 6% x 20 orang = RM48
Sekiranya 20 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di level kedua anda sudah ada 200 orang, sekiranya mereka topup sebanyak RM40 setiap bulan seorang, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak:
RM40 x 3% x 200 orang = RM240
Sekiranya 200 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di Level Tiga anda sudah ada 2000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka topup sebanyak RM40 adalah:
RM40 x 11% x 2000 orang = RM8800.
Maka jumlah keseluruhan komisyen yang akan anda perolehi adalah:
RM48 + RM240 + RM8800 = RM9088.
Bayaran komisyen akan dilakukan pada setiap 21 haribulan terus ke akaun bank anda dengan syarat bayaran minima RM50.
Ingat, anda berkemungkinan menjana pendapatan lebih daripada itu setiap bulan. Itu adalah contoh jika anda sponsor 20 sahaja, kalau anda sponsor lebih daripada itu, maka komisyen anda pun akan berkali-kali ganda.
Kelebihan seterusnya, downline anda tidak perlu bersusah payah mencari anda untuk topup, mereka boleh topup di mana-mana saluran top-up dan anda tetap dapat komisyennya.
Pengalaman saya, belum pernah saya jumpa satu perniagaan yang semudah ini setakat ini, jika saya cerita pada 10 orang, biasanya 10-10 tersebut akan menyertainya program affiliate ini.
Lagi satu biasanya level 2 dan 3 bukan kita yang sponsor, kan downline kita yang buat tapi kita masih dapat komisyennya.
Bagaimana untuk saya menyertai Affiliate ini.
1. Dapatkan Kad TuneTalk-ToneExcel
Pertama anda perlu menjadi pengguna dengan membeli prepaid TuneTalk-ToneExcel. Belilah sekeping kad ToneExcel berharga RM70 dari saya




www.bisnesprepaid.com/abma79

SILA LOGIN DI www.bisnesprepaid.com/abma79


Products/Services


PRODUK1

tune talk


PRODUK1

myshoppinggenie


PRODUK1

produk1



Dijana oleh : MazooQ.com© Since 2008